Foto's

Foto's

Succesvolle Teutenbosloop!

  • Hits: 3705

180114

Het zit er weer op, onze 4e organisatie van de Teutenbosloop op 't Herent. En ondanks een temperatuurtje van net boven het vriespunt was u in grote getale aanwezig. Met een record deelnemersveld overigens. Gingen we direct na de start nog uit van 296 lopers en loopsters, dan bleken er dit na hertelling zelfs 311 te zijn geweest. Hoe dan ook, bij deze wensen wij u van harte te danken voor uw aanwezigheid, wij zien u graag terug tijdens onze Boseindrun op 21 mei!

Meer foto's

Een extra fotoreeks van Freddy Maes

  • Hits: 3656

170607 freddymaes

De fotoreeks die Neerpelt.in van de Boseindrun maakte, hebt u wellicht al gezien, maar gelukkig kunnen we u nog een extra reeks aanbieden. Freddy Maes had zijn fototoestel immers ook meegebracht zondag, en maakte een leuke reeks met een aparte kijk op onze Boseindrun én met foto's van de prijsuitreiking achteraf. Bij deze hartelijk bedankt Freddy!

Meer foto's

45e Boseindrun: Bedankt voor uw aanwezigheid

  • Hits: 3424

170605 boseindrun

Het is een record-editie geworden, onze 45e Boseindrun. Niet alleen met de voorinschrijvingen, maar ook op alle andere vlakken: 101 jeugdatleten en 236 lopers voor de Boseindrun, met 98 deelnemers voor de jogging, 108 deelnemers voor de 10 km en 30 voor de 15 km). 

Alle foto's van Neerpelt.in staan online, u kan deze via de link hier onder bekijken:

Meer foto's (Neerpelt.in)

In de loop van de volgende dagen mag u meer fotoreeksen en filmpjes verwachten op deze website

Hieronder alvast de winnaars, de volledige uitslagen volgen eerstdaags:

10 km: Bert Wouters (SenH), Tom Artoos (M35), Suzy Tijskens (W35), Floor Schildermans (SenD)

15 km: Erik Gerits (M35), Lieve Palmans (W35), Christof Claes (SenH)

Boseindrun 2016

  • Hits: 3097

160516

Vele dikke duimen van de lopers voor KW Boseindrun die al voor de 44e keer de gelijknamige Boseindrun organiseerde, met naar keuze een jogging van 5 km, of een wedstrijd over 10 of 15 km. Ondanks het minder goede weer - of misschien was het wel net goed loopweer - daagden zo'n 200 lopers op die om 15u30 van start gingen. Die liepen om de meest uiteenlopende redenen: ofwel om gewicht te verliezen, of net om er bij te winnen, sommigen omdat ze een weddenschap verloren, anderen omdat ze eens iets zot willen doen, of om het volgende voetbalseizoen voor te bereiden ... maar de meesten uit passie voor het lopen ...  Meer foto's

Boseindrun - Karamellen & Jeugdloop, 16 mei '16

  • Hits: 3225

160516 mf1

Hoe je de allerkleinsten aan het lopen krijgt? Door hen een leeg emmertje in de handen te stoppen, en 60 meter verder veel snoepgoed uit te gooien, en hen dan te vertellen dat wie daar het eerste aankomt, er het lekkerste uit kan graaien. Bij de ietwat ouderen hoeft dat niet meer, daar zeg je gewoon dat de eerste 3 op een podium mogen, en een bronzen, zilveren of gouden medaille krijgen ... Meer foto's

KWB Bosloop (Teutenbosloop) 2016, 3 januari '16

  • Hits: 2980

  

160103

Zo in het begin van het jaar zijn er welicht heel veel mensen met goede voornemens, zoals stoppen met roken, of beginnen lopen ... En dat kon vandaag perfect (dat 'beginnen lopen' dan toch) met de 2e loop van het Teutenbosloopcriterium op 't Herent, een organisatie van KWB Boseind. Maar liefst 307 dapperen waagden zich aan een afstand van 3, 6, 9 of 12 km. Terwijl het vorig jaar nog vroor, was het nu onder een aangename looptemperatuur, met een weliswaar drassige ondergrond, maar dat liet niemand zich aan het hart komen, ook de rokers niet ...

Meer foto's.

Boseindrun 2015

  • Hits: 3604

50 dapperen die de wedstrijd over 15 km liepen, 75 al even moedigen die de 10 km liepen, en bij diegenen die het bij een jogging van 5 km hielden, geraakten we halverwege de tel kwijt. We willen maar zeggen dat de 2015-Boseindrun-editie een enorm succes was. Ons principe dat elke loper bij elke doortocht een foto krijgt, werd in de mate van het mogelijke geëerbiedigd ... maar dat betekent dan wel dat het een lange reeks foto's is geworden. Och, als je 5 km kan lopen, kan je ook wel 450 foto's bekijken!

Meer foto's.

 

 

Zelden peuters en kleuters zo hard zien lopen, maar het doel was dan ook gegeerd: de lege emmer vullen met snoep, en wie eerst komt, eerst raapt ... De iets oudere jeugd liep niet meer voor een lolly, wel voor een medaille! Maar eremetaal of geen eremetaal: ze gingen allemaal met een zak lekkers naar huis!

Meer foto's.

 

Boseindrun 2014

  • Hits: 3312

De 42e Boseindrun zit er alweer op, en de 137 lopers en loopsters die eraan deelnamen zullen daar niet rouwig om zijn, want het was een zware editie. Niet zozeer wegens de afstand, die hebben de meesten wel onder de knie, maar wel door de loden hitte waaronder de wedstrijd diende te worden gelopen. Maar sportmannen en -vrouwen gaan ervoor, soms tegen beter weten in, om achteraf, zovele jaren later, te kunnen zeggen:: 'Ik was erbij, in 2014, op de 42e Boseindrun'.

Meer foto's.

Een foto die het huidige moment goed samenvat ... mee met de trend van de 'loom-armbandjes', mee met de trend van de Rode Duivels, en toch nog meedoen, onder hoge temperaturen, met de jeugdlopen tijdens de Boseindrun. En dan nog op het podium geraken. Daarvoor hadden de allerkleinsten al hun emmertjes met snoepgoed gevuld, waren er mama's door de nadarhekken geglipt om triomferend de eindstreep te overschrijden, en waren er papa's die eraan dachten om de 10 km op sleffers te lopen.

Meer foto's van de jeugdwedstrijden.

Boseindrun 2013

  • Hits: 3245

Een recordaantal deelnemers voor de Boseindrun, en niet alleen kwantitatief zat het goed, met de komst van o.a. het Punk Running team was de kwaliteit ook aanwezig ... al lieten de atleten van SACN zich ook niet onbetuigd ... maar uiteindelijk gaat de pluim naar iedereen die de wedstrijd uitliep, of dat nu 5, 10 of 15 km was, al dan niet met een glimlach als ze langs de fotograaf liepen ...

Meer foto's.

Sommigen konden zo te zien nog maar net lopen, maar zolang ze maar op eigen benen kunnen staan én een emmertje vasthouden, mogen ze op de Boseindrun deelnemen aan de Karamellenloop. 30 meter lopen, en dan het emmertje vullen ... de naam van de loop zegt al iets over wat er in het emmertje mag. En dan is het de beurt aan de leerlingen van de lagere scholen ... geen snoep als beloning, wel de eer, en voor de 3 eersten: een medaille.

Meer foto's.

Boseindrun 2012

  • Hits: 3169


Op en rond de parking van Esperanza vond deze namiddag de Boseindrun plaats, en die begon gewoontegetrouw met een Karamellenloop, waarbij de peuters en kleuters een afstand van 50 meter dienden te lopen met een leeg strandemmertje, om die daarna zo snel mogelijk met snoep vol te tasten … De leerlingen van het lager onderwijs daarentegen dienden een echte wedstrijd te lopen … geen snoep voor hen, wel een medaille voor de 3 eersten per reeks.

Meer foto's.


De Boseindrun is spek voor ieders bek: de 44 ingeschreven wedstrijdlopers dienden 4 rondjes van 3 km af te leggen, maar de minder gevorderde lopers konden kiezen tussen afstanden van 3, 6 of 9 km. Een gevarieerd parcours overigens, al hadden de meeste lopers wel liever gehad dat de ganse loop in het koelere bos plaatsvond … 

Meer foto's.