Club

Een toast op een geslaagd seizoen ...

Op het eindeseizoensfeestje van de Boseindrunners werd teruggeblikt op een succesvol loopseizoen en werden de welverdiende prijzen uitgereikt aan de verdienstelijke leden. Voorzitter Willy Molemans benadrukte de prima samenwerking bij de organisatie van zowel de teutenbosloop in januari als bij de Boseindrun in mei.

Het lekkere buffet met de daarbij behorende dranken in eethuis Christoffel in Wijchmaal was dan ook dik verdiend. Er werd afscheid genomen van Ronny Verkoyen en Elianthe Didden, die er na vele jaren lidmaatschap mee ophouden, maar die toch nog bereid gevonden werden om mee te helpen bij de jaarlijkse bosloop.

De hoofdprijzen bij de dames gingen naar Frieda Hendrikx (18 punten), Lien Molemans (20 punten) en Inge Molemans (54 punten). Bij de heren werden Rudi Philippe (30 punten), Paul Leekens (42 punten) en Willy Molemans (70 punten) gehuldigd.

De Boseindrunners kijken dan ook vol vertrouwen uit naar het seizoen 2020, met op zondag 5 januari onmiddellijk al een eerste organisatie: de teutenbosloop op 't Herent in Pelt.