Club

Club

Een toast op een geslaagd seizoen ...

  • Hits: 2374

Op het eindeseizoensfeestje van de Boseindrunners werd teruggeblikt op een succesvol loopseizoen en werden de welverdiende prijzen uitgereikt aan de verdienstelijke leden. Voorzitter Willy Molemans benadrukte de prima samenwerking bij de organisatie van zowel de teutenbosloop in januari als bij de Boseindrun in mei.

Het lekkere buffet met de daarbij behorende dranken in eethuis Christoffel in Wijchmaal was dan ook dik verdiend. Er werd afscheid genomen van Ronny Verkoyen en Elianthe Didden, die er na vele jaren lidmaatschap mee ophouden, maar die toch nog bereid gevonden werden om mee te helpen bij de jaarlijkse bosloop.

De hoofdprijzen bij de dames gingen naar Frieda Hendrikx (18 punten), Lien Molemans (20 punten) en Inge Molemans (54 punten). Bij de heren werden Rudi Philippe (30 punten), Paul Leekens (42 punten) en Willy Molemans (70 punten) gehuldigd.

De Boseindrunners kijken dan ook vol vertrouwen uit naar het seizoen 2020, met op zondag 5 januari onmiddellijk al een eerste organisatie: de teutenbosloop op 't Herent in Pelt.

Eindeseizoensfeestje 2017 ...

  • Hits: 3039

171208aDe KWBoseindrunners hielden hun jaarlijks eindeseizoensfeestje in restaurant Bella Via in Neerpelt. Bij een culinair op-en-top verzorgde maaltijd en een lekker wijntje werd teruggeblikt op een succesvol seizoen 2017. De hoofdprijzen gingen naar Jill Janssen, Lien Molemans en Anneleen Doumen bij de dames en naar Björn Peeters, Willy Molemans en Paul Leekens bij de heren. Ook de pechvogels van het afgelopen jaar werden niet vergeten, zij kregen een 'troostprijs', die ook dient als aanmoediging voor een succesvoller 2018.

Onze Boseindrunners zijn al druk bezig met de voorbereiding van de Teutenbosloop (Herent) op 7 januari 2018 en de Boseindrun op 21 mei 2018 (pinkstermaandag). Met z'n allen maken we er weer een prachtig jaar van.

171208c

171208b

Bedankt VIP-Computers!

  • Hits: 3450

Al jarenlang is VIP Computers van Neerpelt onze vaste sponsor voor de Jeugd- en Karamellenloop! Waarvoor wij Koen Jansen bij deze eens hartelijk willen danken, en wij met foto's van de voorbije jaren eens terugblikken op de mooie shirts die VIP ons altijd bezorgd heeft! Koen: BEDANKT!

KLIK HIER VOOR MEER VIP-FOTO'S

170320

Ledenfeest 2016

  • Hits: 3476

161125a

Ter afsluiting van weer een druk lopersjaar verzamelden onze Boseindrunners op 25 november in eethuis Christoffel (Wijchmaal) voor een gezellige nabespreking en de huldiging van de actiefste leden van het seizoen 2016.

161125c161125bBij de dames vielen Jill Janssen, Anneleen Doumen en Frieda Hendrikx in de prijzen en bij de heren werden Leo Stessens, Willy Molemans en Bart Theunissen laureaat.

Een tevreden voorzitter Sylvain Janssen mocht ook nog een extra attentie uitreiken aan Lien en Inge, die in het afgelopen jaar de trotse mama werden van Marie en Flo. De toekomst is hiermee verzekerd.

161125d

Ledenfeest 2015

  • Hits: 3732

Na een lang, vermoeiend loopseizoen boden wij aan onze leden de gelegenheid om in gezellige omstandigheden te ontspannen en na te kaarten over alle atletiekgebeurtenissen van de afgelopen maanden. Ons traditionele 'eindeseizoensetentje' vond dit jaar plaats op 27 november in restaurant 'Bella Via' in de Heerstraat in Neerpelt.

En of het lekker was! Toen iedereen goed gegeten en gedronken had, werden de prijzen voor de verdienstelijke lopers van 2015 uitgereikt. Zoals het in een KWB-vereniging past, was deelnemen hierbij doorslaggevender dan winnen. Leo Stessens (86 punten!) en Jill Janssen (68 punten) werden laureaat in ons eigen KWB-criterium. 11 atleten behaalden 40 punten of meer en ontvingen een aandenken van onze hoofdsponsor (Argenta Neerpelt). Ook KWB Boseind zelf en Falos Limburg schonken nog een aantal prijzen, zodat heel wat lopers en loopsters in de prijzen vielen.

Wij kijken nu al uit naar de eerste afspraak in 2016: onze eigen bosloop op 3 januari (Herent-Neerpelt).

KWBoseindcriterium 2015

  • Hits: 4145

In 2015 organiseren wij ons tweede KWBoseindrun criterium.

De bedoeling van het criterium is om de Boseindrunners te laten kennismaken met het genieten van de loopsport in onze regio.

Het is niet belangrijk welke afstand er wordt gelopen, en het is nog minder belangrijk welke plaats je behaalt. Het is wel belangrijk dat je deelneemt aan de geselecteerde joggings. Deelname in groep en eigen loopuitrusting blijft nooit onopgemerkt en geeft een sterke uitstraling.

We hebben hiervoor een aantal organisaties in de wijde regio geselecteerd. 

Per deelname aan KWB-Limburg wedstrijden, en de 2 boslopen  krijg je 4 (vier) punten.

Per KWB Antwerpen + regio wedstrijden krijg je 2 (twee) punten.

Voor deelname aan de in vet gedrukte eigen organisatie ontvang je zelfs 6 (zes) punten

Bovendien krijg je voor elke marathon die je loopt ook nog 5 (vijf) punten

Kansen genoeg dus om puntjes te sprokkelen.

Diegenen die op het einde van het seizoen 2015 het totaal van 40 punten bijeen loopt, is laureaat en verdient uiteraard hiervoor een prijs.

Het criterium loopt vanaf 1 januari 2015 en eindigt dus op 31 oktober 2015 en telt 48 wedstrijden..