Boseindrun

49ste Boseindrun op pinkstermaandag 6 juni 2022

Wij hebben jullie geduld lang op de proef moeten stellen, maar nu kunnen we met veel overtuiging aankondigen dat onze Boseindrun opnieuw doorgaat. Wij nodigen alle Noord-Limburgse sportievelingen uit op pinkstermaandag 6 juni aan de Roosendijk in Boseind-Neerpelt.
 
Er zijn wel enkele belangrijke vernieuwingen, zodat we van een nieuwe start kunnen spreken. Lees daarom aandachtig het volgende overzicht:
 
- Start en aankomst: scoutslokaal 'De Kievit', Roosendijk 109A, 3910 Pelt, dus niet meer aan de kantine van Esperanza Pelt.

- Programma:

* Voormiddag (vanaf 10.00 u): 

TIJDLOOP (6 km) voor wedstrijdlopers met individuele start (om de minuut). Voor deze wedstrijd is het aantal deelnemers beperkt tot maximaal 30, er moet vooraf ingeschreven worden, ten laatste op 27 mei 2022. Deelnameprijs: 5,00 € per atleet (minimumleeftijd: 16 jaar). Deelnemers van wie wij de betaling ontvangen hebben, krijgen vooraf van ons een bevestiging en hun exacte startuur. Prijsuitreiking na aankomst van de laatste loper: podiumhulde voor mannen en vrouwen, aandenken voor iedereen. Het parcours is een bosomloop met een afwisseling van onverharde rechte paden en kronkelige boswegeltjes.

- Namiddag

- 14.00 u: karamellenloop (kleuters 0-6 jaar) in verschillende reeksen op basis van de leeftijd.
- vanaf 14.30 u: jogging met vrije start tussen 14.30 u en 16.30 u. Ieder loper kiest vrij zijn/haar eigen startmoment en de afstand (1, 2, 3 of 4 ronden van 3 km).
- voor de karamellenloop (2,00 €) en de jogging (4,00 €) moet ter plaatse ingeschreven worden. 
- voor alle deelnemers aan de jogging is een attentie voorzien.
 
Opmerkingen: 
* wie wil, kan natuurlijk zowel aan het voormiddag- als aan het namiddagprogramma deelnemen.
* er zijn wel kleedkamers (dames en heren), maar geen douches beschikbaar.
 

Wij hopen op deze manier onze Boseindrun nieuw leven in te blazen en kijken er erg naar uit.

Houd alleszins deze website in het oog voor de laatste nieuwtjes.
 
22040 mf boseindrun